Center za tajvanske študije

  • Predstavitev centra
    • O ustanovitelju centra
    • Sorodne organizacije
    • Povezave
    • V medijih
  • Bližnja tajvanska predstavništva
  • O Tajvanu
    • Status
    • Politični sistem
    • Gospodarski oris
    • Zgodovinski oris
    • Raziskovalni viri
  • Študij na Tajvanu
  • Kontakt
  • Predstavitev centra
    • O ustanovitelju centra
    • Sorodne organizacije
    • Povezave
    • V medijih
  • Bližnja tajvanska predstavništva
  • O Tajvanu
    • Status
    • Politični sistem
    • Gospodarski oris
    • Zgodovinski oris
    • Raziskovalni viri
  • Študij na Tajvanu
  • Kontakt
  • Predstavitev centra
    • O ustanovitelju centra
    • Sorodne organizacije
    • Povezave
    • V medijih
  • Bližnja tajvanska predstavništva
  • O Tajvanu
    • Status
    • Politični sistem
    • Gospodarski oris
    • Zgodovinski oris
    • Raziskovalni viri
  • Študij na Tajvanu
  • Kontakt

EATS 2023 – POZIV ZA PRISPEVKE

12. avgusta, 2022 /

Konferenca Evropske zveze za tajvanske študije (EATS) bo leta 2023 potekala v Londonu, v Centru za tajvanske študije, SOAS, na Univerzi v Londonu od 26. do 28. junija.

Vabljeni k oddaji prispevkov za konferenco ter k prijavi na različne nagrade.

  • Call for papers (pdf, 530 Kb)
  • Young Scholar Award (pdf, 500 Kb)
  • Navodila (pdf, 89 Kb)

Več informacij na strani EATS.

Podobna vsebina

Spletno predavanje prof. Shelley Rigger

19. aprila, 2021

Gostujoče predavanje

13. septembra, 2013

EATS 2025 – POZIV ZA PRISPEVKE

12. aprila, 2024

Arhiv

e-Novice

  • Prijava
  • Preklic

Aktualno

  • »MOFA Taiwan Fellowship«
  • Gostujoče predavanje: »Raziskovanje različnih vidikov tajvanske staroselske glasbe v postkolonialnem kontekstu, ki ga ponazarja glasba etničnih skupin Seediq in Bunun«
  • Izpit iz znanja kitajščine TOCFL 2025
  • Razpis za tajvanske štipendije 2025/2026
  • Taiwan Europe Connectivity Workshop 2025
© CENTER ZA TAJVANSKE ŠTUDIJE / TAIWAN STUDY CENTER 2025
Naše spletišče uporablja piškotke Google Analytics za spremljanje obiska z namenom izboljševanja spletišča. Z nadaljnjim brskanjem po spletišču soglašate z uporabo piškotkov.Strinjam se.