2020 Global Health Forum in Taiwan Program Draft

- I. Title: "Achieving SDGs in the Post-COVID-19 Era: Innovation, Inclusion and Partnership".
- II. Date: October 23-24, 2020 (Friday and Saturday)
- III. Venue (physical meeting): Taipei City, Taiwan
- IV. Agenda:

Day 1-October 23rd (Friday)

Time	(Hudy)					
(GMT+8)	Topic	Speaker				
08:00-08:50	Registration (physical meeting)					
(50 min)		Minister of H	(solth and Walfors D.O.C. (Tairran)			
09:00-09:10	Opening Address Minister of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan) Distinguished Guest					
(10 min) 09:10-09:20		Distiliguished	l Guest			
(10 min)		Group Photo				
09:20-09:30						
(10 min)	Op	ening Perform	ance			
(10 mm)	Keynot	e Speech				
Moderator	Deputy Minister, of Health and Welfa		wan)			
09:30-09:35	Deputy Willister, of Health and Wells	iic R.O.C. (1ai	wan			
09:35-09:55	Post-COVID-19 Era: Preparing for	Dr. Chien-Jen Chen, Former Vice President,				
(20 min)	the Future (tbc)	Taiwan (R.O.C.)				
00.55 10.05	Chair: Dr. Ying Wei Wang,	,	,			
09:55-10:05	Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and					
(10 min)	Welfare, R.O.C. (Taiwan)					
10:05-10:25	Social justice, health equity and Prof. Sir Michael Marmot, Director of the UC					
(20 min)	Covid-19 (Via Pre-recorded Institute of Health Equity, United Kingdom					
(20 11111)	speech)					
10:25-10:40	C	offee Break(15	5 min)			
Parallel	Parallel 1: Innovative	Parallel 2	2: Achieving Active Ageing through			
Sessions	Technology: Catalyst for SDGs		Innovative Technologies			
Organizer	Health Promotion Administration	National Hea	lth Research Institute			
	Prof. Nai-Wei Lo		Prof. Hung-Yi Chiou ,			
Madana	Department of Information	Madanatan	Director, Institute of Population			
Moderator	Management, National Taiwan	Moderator	Health Sciences, National Health			
10:40-10:45	University of Science and	10:40-10:45	Research Institutes, R.O.C.(Taiwan)			
	Technology, R.O.C. (Taiwan)					
10:45-11:05 (20 min)	1. Enabling Innovative		1. Application of Robotics in			
	Technologies to Realize the		Elderly Care			
	SDGs	10:45-11:05	Prof. Hidenobu Sumioka			
	Mr. Michael Schmitz	(20 min)	Advanced Telecommunications			
	Director of the Life Sciences	(20 11111)	Research Center, Japan.			
	Innovation Forum Secretariat,					
	APEC					

Time (GMT+8)	Торіс	Speaker			
11:05-11:25 (20 min)	2. Predictive power of wearable data in the insurance world Ms. Rebecca ZHANG/Head of Regional Partnerships, SCOR Reinsurance Company (Asia) Ltd	11:05-11:25 (20 min)	2. Care and technology: Life with robot Dr. Utako Miyazaki Telenoid Healthcare Company, Japan Smart Long-term Care System in Taiwan		
11:25-11:45 (20 min)	3. The Future of Surreal Health Care-VR Elder Box Ms. Joanna Shu BD & PD Manager, Shadoworks Studio Co. Ltd.	11:25-11:45 (20 min)	3. Smart Long-term Care System in Taiwan Prof. Chao Hsiung, Distinguished Investigator, Institute of Population Health Sciences, National Health Research Institutes, R.O.C. (Taiwan)		
11:45-12:05 (20 min)	4. The initiation of the new lifestyle of both the national health promotion ecosystem platform and the operation strategy to prevent the pandemic of COVID-19 officially. Dr. Yu-Ting Zhang Postdoctoral researcher, Taiwan Information Security Center, National Taiwan University of Science and Technology	11:45-12:05 (20 min)	4. Evidence-based Technology Innovation for Active & Healthy Ageing Prof. Fong-Chin Su Distinguished Professor, Department of Biomedical Engineering, National Cheng Kung University, R.O.C.(Taiwan)		
12:05-12:15 (10 min)	Panel Discussion	12:05-12:15 (10 min)	Panel Discussion		
12:15-13:10	L	unch Break (55	5 min)		
Parallel Sessions	Parallel 3: Innovation and Future Prospects of Integrated Ageing Healthcare	Parallel 4: Achieving Active Ageing through Innovative Technologies- Dementia care			
Organizer	Health Promotion Administration	National Heal	Ith Research Institute		
Moderator 13:10-13:15	 Dr. Ying-Wei Wang Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan) Prof. Liang-Kung Chen Professor of the Center for Geriatrics and Gerontology, Taipei Veterans General Hospital, R.O.C. (Taiwan) 	Moderator 13:10-13:15	Dr. Chih-Cheng Hsu, MD, DrPH Investigator, Institute of Population Health Sciences, National Health Research Institutes, R.O.C. (Taiwan)		
13:15-13:35 (20 min)	Integrated Care for Older People: From Taiwan to the World Prof. Liang-Kung Chen	13:15-13:35 (20 min)	Age-Friendly Services in Australia Prof. Leon Flicker, Professor of Geriatric Medicine; Director,		

Time (GMT+8)	Торіс	Speaker			
	Professor of the Center for Geriatrics and Gerontology, Taipei Veterans General Hospital, R.O.C. (Taiwan)		Western Australian Centre for Health & Ageing, University of Western Australia, Australia		
13:35-13:55 (20 min)	2. National Policy for Healthy Aging in Japan Prof. Hidenori Arai President of the National Center for Geriatrics and Gerontology, Japan	13:35-13:55 (20min)	2. Innovation to Promote Community-Based Care for Older People Prof. Katsuya Iijima, Professor, Institute of Gerontology, Institute for Future Initiatives, The University of Tokyo, Japan		
13:55-14:15 (20 min)	3. European Perspectives for Healthy Aging Prof. Jean-Pierre Michel (University of Geneva, Switzerland)	13:55-14:15 (20min)	3. Structured Activity Interventions for Dementia. Prof. Linda C.W. LAM Professor, Department of Psychiatry, Chinese University of Hong Kong		
14:15-14:35 (20min)	4. Telehealth in preventive medicine: smart social network for enhancing health literacy and behavioral change Dr. Ren-Hao Pan CEO of the WaCare, R.O.C. (Taiwan)	14:15-14:35 (20min)	4. Application of Artificial Intelligence in dementia care Prof. Yuan-Han Yang Professor, Neuroscience Research Center, Kaohsiung Medical University, R.O.C. (Taiwan)		
14:35-14:55 (20min)	5. Community-Based Integrated Care in the United Kingdom Prof. Duncan Forsyth Professor of the Addenbrooke's Hospital, Cambridge University, United Kingdom	14:35-14:55 (20min)	5. Connection between hospital and community in dementia care. Prof. Chaur-Jong Hu Department of Neurology, School of Medicine, College of Medicine, Taipei Medical University, R.O.C. (Taiwan)		
14:55-15:10 (15min)	Panel Discussion	14:55-15:10 (15min)	Panel Discussion		
15:10-15:30	Plenary 1: Resiliency and Hur	offee Break (20	,		
Moderator 15:30-15:35 15:35-15:55 (20min)	Prof. Tung-Liang Chiang,	National Taiwan University, R.O.C.(Taiwan) Dr. Ying Wei Wang, Director General, Health Promotion Administration,			
15:55-16:15 (20min)	Post COVID-19: The Societal Impact	R.O.C. (Taiwan) Prof. Bettina Borisch, Executive Director, World Federation of Public Health Associations, Switzerland			
16:15-16:35 (20min)	Post COVID-19 Era: Inclusiveness is Critical to Prevent Social and Health Inequity	Prof Sharon Friel Director, School of Regulation and Global Governance and Professor of Health Equity, Australian National University, Australia			

Time (GMT+8)	Topic	Speaker	
16:35-16:55 (20min)	The COVID-19 Catastrophe: What's Gone Wrong and How to Stop It Happening Again?	Dr. Richard Horton, Editor-in-Chief, The Lancet	
16:55-17:10	Panel Discussion(15min)		

Day 2-October 24th (Saturday)

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker	
08:00-09:00 (60min)			08:00-08:30 (30min)	Registration		
Challenges	Plenary 2 Challenges of Healthcare System in the Post-		Environn	Seminar (Invited) Environmental Impact on Children Health		
	COVID-19 Era			Organizers : MoHW/ U.S. EPA/ EPA		
Moderator 09:00-09:05	Prof. Steve, H. S. President, Nationa University, R.O.C	l Yang-Ming			Moderator: Dr. Jing-Long Huang (New Taipei Municipal TuCheng Hospital superintendent) 1. Ministry of Health and	
09:05-09:30 (25min)	Post COVID-19 Era: Transformation of Smart Technology	Mr. Audrey Tang, Minister without Portfolio, R.O.C. (Taiwan)	08:30-08:50 (20 min)	Introduction	Welfare/ Health Promotion Administration, R.O.C. (Taiwan) 2. Ms. Jane Nishida (Principal Deputy Assistant Administrator, Office of International and Tribal Affairs, Environmental Protection Agency, United States) 3. Environmental Protection Administration, R.O.C. (Taiwan)	
00.20 00.55	Post COVID-19	Dr. Robert A.	08.50 00.20	Environment	Dr. Isadore Leslie	
09:30-09:55 (25min)	Era: Strategies for Non-communicable	Smith, Vice President of American	08:50-09:20 (30 min)	and children's healthy	Rubin (Associate Professor,	

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker
	Disease Control	Cancer Society, United States	20. 20. 20. 20.	development (tbc)	Department of Pediatrics, Morehouse School of Medicine, United States) Panel Discussion
			09:20-09:30		(10min)
09:55-10:20 (25min)	Person- Centered Care: A Stabilizing Force During Times of	Ms. Karin Jay, Senior Vice President, Global Services,	09:30-10:00 (30 min)	Air quality and children's environment	Ms. Tanya Maslak (Principal Research Scientist, Battelle Health Research, United States)
	Turmoil and Beyond	Planetree International	10:00-10:10	health	Panel Discussion (10min)
10:20-10:35 (15min)	Panel Discussion		10:10-10:40 (30 min)	Air pollution and allergic diseases in children	Dr. Kuo-Wei Yeh, Director, Division of Pediatric Allergy, Asthma and Rheumatology, Chang-Gung Medical Foundation
			10:40-10:50		Panel Discussion (10min)
10:35-10:50	Coffee Break(15min)				
Parallel Sessions	Parallel 5: Dev Promotion of friendly	Creative Age-	Parallel 6: Healthcare System in the post- COVID-19 Era: Implementation of Person- centered Care		
Organizer	Administration, 1	amily Affairs Ministry of Health Velfare	Health Promotion Administration		
Moderator 10:50-10:55	Ms. Hui-Jiuan Chien, Director General of the Social and Family Affairs Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)		Moderator 10:50-10:55	Dr. Ying-Wei Wang, Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)	
10:55-11:20 (25min)	1. Think Globally, Act Locally: Development of Inclusive and Sustainable Communities Ms. Deborah Yang, Co- Founder of the Silver Linings Global (Taiwan)		10:55-11:15 (20min)	1. People-Centered Care on the Post-COVID-19 Era in Taiwa Dr. Hou-Chaung Chen, Deputy Superintendent, Tao Yuan General Hospital, Ministry of Health and Welfare, R.O.C.(Taiwan)	
11:20-11:45 (25min)	2. Building the Bridge from Healthy Ageing to Creative Ageing-My Lifelong Suitcase		11:15-11:35 (20min)	2. Ensuring safe, quality, personcentred care in the "new world Dr. Karen Luxford	

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker	
	Ms. Huaii Hsu, Chief Executive Officer of the Yang Sheng Foundation (Taiwan)			(Chief Executive Officer, The Australian Council on Healthcare Standards)		
11:45-12:10	3. The elderly ca Mr. Zi-Ming	Huang , Manager nent of Phantasia	11:35-11:55 (20min)	3. Leadership and mental health in the post COVID-19 era Prof. Wayne Huey-Herng Sheu Superintendent, Taichung Veterans General Hospital, R.O.C.(Taiwan)		
(25min)			11:55-12:15 (20min)	 4. Growing and Keeping PCC at the heat of service planning and delivery in Post-COVID recovery model. Ms. Javed Khan Planetree Strategic Advisor, Metro South Health, Australia 		
12:10-12:25 (15min)	Panel Dis	scussion	12:15-12:25 (10min)	Panel Discussion		
12:25-13:20		Lu	ınch Break (55	min)		
Parallel Sessions	Parallel 7: Dev Promotion of 6 friendly 9	Creative Age-	Parallel 8: Post-COVID-19 Era: The Future of Health Promoting Hospital			
Organizer	Administration, I	amily Affairs Ministry of Health Velfare	Health Promotion Administration			
Moderator 13:20-13:25	Ms. Ling-fong Le Deputy Director Social and F Administration, M and Welfare, R.O.O	General of the Family Affairs inistry of Health	Moderator 13:20-13:25	Dr. Hui-Ting Huang President of Taiwan Society of Health Promoting Hospitals and Taiwan's Network of Health Promoting Hospitals and Health Services		
13:25-13:50 (25min)	1. Service Scape I for Aging Socie Mr. Mike Wu, the DreamVok	ety Co-Founder of	13:25-13:45 (20min)	1. Healthy Hospital 2.0 Dr. Ying-Wei Wang , Director General of the Health Promotion Administration, Ministry of Health and Welfare, R.O.C. (Taiwan)		
13:50-14:15 (25min)	2. Bulao 125 Ag Coming out of a Building Ms. Ruochi Le Executive Offic Senior Citizens Foundation (Ta	ee, Chief cer of the Hondao 'Welfare	13:45-14:05 (20min)	Literacy Is Promoting Prof. Jürş Director, C	TID-19 Era: Health ssues in Health Health Health Health Health Health Health Health Pelikan, Health Promotion in and Health Care	

Time (GMT+8)	Topics	Speaker	Time (GMT+8)	Topics	Speaker	
14:15-14:40 (25min)	3. The Healing Po Ms. Peiting Hu Executive Offic (Taiwan)		14:05-14:25 (20min)	3. The Future of Health Promoting Hospitals Dr. Oliver Gröne, CEO, International Network of Health Promotion in Hospitals and Health Care Secretariat		
14:40-15:05	 4. This is Creative Ageing Doing: Creativity, Health and Wellbeing Ms. Ni-Hsuan (Kate) Chou, Head of Creative Ageing of the Anke Media (Taiwan) 4. From Personal Health to Planetary Health-the Role Health Promoting Hospit Dr. Ming-Nan Lin. Coordinator of Taiwanese Network 			onal Health to Health-the Role of omoting Hospital Nan Lin.		
(25min)	14:45-15:05 (20min)		5. The role of Health Promoting Hospitals in the Post-COVID- 19 Era Dr. Margareta Kristenson, Chair, Health Promotion in Hospitals and Health Care Governance Board			
15:05-15:20 (15min)	Panel Dis	scussion	15:05-15:20 (15min)	Panel Discussion		
15:20-15:40		Co	offee Break (20	min)		
	Plenary 3: Post-CO	OVID-19 and Beyo	ond: What to	Expect for the	Future?	
Moderator 15:40-15:45	Dr. Huey-Jen Jen	ny Su , National Cl	heng Kung Uni	versity, R.O.C	. (Taiwan)	
15:45-16:10 (25min)	Preparing for the Pandemic: Health the Future		Prof. Martin McKee Professor, European Public Health, London School of Hygiene & Tropical Medicine, United Kingdom			
16:10-16:35 (25min)	Governing Globa Needs to Change Lessons from CO (Via Pre-recorded	Following the VID-19	Prof. Ilona Kickbusch, Director of the Global Health Programme at the Graduate Institute of International and Developmen Studies, Geneva, Switzerland			
16:35-17:00 (25min)	Post COVID-19 F Normal, New Pan Renewed Challen Precision Health	demic and	Prof. Kung-Yee Liang, President, National Health Research Institute, R.O.C. (Taiwan)			
17:00-17:20 (20min)	Panel Discussion					
17:20-17:30 (10min)	Closing Ceremony Deputy Minister of Health and Welfare R.O.C. (Taiwan)					